Jocuri si Aplicatii

Uite de ce este ok să ai iPhone și iPad – primește cele mai noi și interesante jocuri sau aplicații din prima. Este și cazul lui Ashpalt 7: Heat care a ajuns deja în App Store la 0.99 cenți. Aștept jocul cu maxim interes să debuteze în Google Play. L-aș pune imediat la încercare pe Samsung Galaxy S III – primit recent pentru review, Samsung Galaxy Nexus, Sony Xperia sola.

Avem și un trailer cu partea de început a jocului care ne introduce în grafica ce a ajuns la un nou nivel. Sunt peste 60 de automobile, 15 trasee realiste, peste 150 de curse în total.

Vedeți trailer-ul mai jos și îmi frâng degetele înainte de debutul în magazinul de aplicații al telefoanelor cu Android.

Sursa: AndroidPipe.com

Categorii: jocuri-aplicatii

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.