Software

Gameloft a prezentat primul trailer pentru Asphalt 8: Airborne. Vor fi câteva noutăți. Sunt adăugate hărți noi cu teme precum deșertul Nevada sau străzile din Londra, circuitul din Monaco.

În noile curse din Asphalt 8: Airborne veți da de praf, ploaie, zăpadă. Pot fi distruse o parte dintre obiectele care vă apar în cale, noi moduri de joc precum Gate Drift & Infected. În Gate Drift va trebui să treceți prin mai multe porți și cu cât treci prin mai multe cu atât primești mai multe puncte.

Atunci când primești modul Infected va trebui să atingi o altă mașină spre a-l da mai departe. Ai la dispoziție 20 de secunde sau vei fi eliminat din cursă. Vă las cu un clip video și câteva capturi de ecran:

Sursa: Gameloft

Categorii: jocuri-aplicatii
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.