Tablete

A ajuns la teste și Eee Pad Transformer. Am avut ocazia să ne jucăm cu Motorola Xoom, iPad 2, BlackBerry PlayBook, HTC Flyer. Particularățile lui Transformer sunt:

– cea mai bine vândută tabletă cu Android HoneyComb și Tegra 2. Au fost probleme cu stocurile și s-a ajuns la un ritm de 400.000 de tablete pe lună;

– se poate cumpăra o tastatură auxiliară ce are rol și în creșterea autonomiei;

– prețul de achiziție este foarte bun.

Datele sale tehnice:

– ecran IPS LCD de 10.1 inch cu rezoluție 1280×800 pixeli și 16.7 milioane culori;

– Tegra 2 dual-core la 1 GHz, 1 GB RAM, 16/32 GB spațiu de stocare, microSD de până la 32 GB;

– Android 3.0 HoneyComb;

– Wi-Fi b/g/n, bluetooth 2.1, microUSB, HDMI, jack de 3.5 mm;

– cameră de 5 Megapixeli și cameră secundară de 1.2 Megapixeli pentru apeluri video;

– baterie de 24.4 Wh, 680 gr. și 13 mm grosime;

– preț pentru varianta de 16 GB – 1.799 lei.

Am primit tableta împreună cu tastatura și nu ai cum să nu remarci asemănarea cu un netbook de 10 inch. Tastatura este senzațională și aduce și un touchpad. Este interesant să intri prin meniul din HoneyComb ca și cum ai avea un mouse. :)

Excelent finisată și ecranul fiind IPS aduce o luminozitate mai puternică. Mai multe detalii veți găsi într-o recenzie detaliată, iar dacă aveți întrebări nu ezitați să le puneți în rubrica de comentarii.

[nggallery id=103]

Categorii: tablete

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.