Notebook

Am plăcerea de a vă prezenta în exclusivitate cel mai nou laptop al producătorului taiwanez Asus: modelul K93S. După ce şi-a făcut prezenţa la CeBIT 2011 în februarie, din luna iulie poate fi găsit şi pe rafturile magazinelor de profil din ţara noastră.
Vă prevenim de la început că avem de-a face cu unul din cele mai mari modele de laptop, dacă poate fi numit aşa; piesa sa de rezistenţă fiind ecranul de 18.4 inch cu o rezoluţie full HD. După cum e de aşteptat, diagonala mare a ecranului presupune şi un gabarit depăşit în ceea ce priveşte dimensiunile sau greutatea. Întradevăr la o primă impresie avem de-a face cu un brontozaur veritabil, doar că, spre deosebire de uriaşul blând, Asus K93S împrumută şi câteva din caracteristile carnivorelor, după cum veţi observa în cele ce urmează.
Seria K de la Asus reprezintă performanţă versatilă, în termeni comuni însemnînd că primeşti doar ce ai nevoie cu unele mici compromisuri ce vor fi evidenţiate. Pe scurt performanţa se referă la procesorul quad core i7, o placă grafică decentă şi memorie cât pentru o zi de post: 16 GB. Totuşi modele oferite spre vânzare vor veni doar cu  maxim 12GB, capacitate ce va mulţumi şi cel mai cârcotaş cumpărător. Mai multe detalii pe notebookreview.ro.

Tag-uri: sus K93SV

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.