Smartphone

ASUS Padfone 2 urmează a fi lansat oficial în următoarele zile, dar au apărut o serie de informații legate de telefonul convertibil în tabletă ajuns la generația a doua. Se renunță la mecanismul utilizat la primul Padfone pentru unul ce permite o grosime mai redusă, o fantă în Padfone Station ce permite implementarea smartphone-ului. 

Crește în dimensiuni la 4.3 inch la 4.7 inch și presupun că rezoluția va fi HD de 1280×720 pixeli față de qHD și 540×960 pixeli. La nivel de CPU și GPU s-a optat pentru Qualcomm Snapdragon S4 Pro quad-core la 1.5 GHz + Adreno 320. Urmează să aflăm memoria internă (1 sau 2 GB) și spațiul de stocare.

Camera foto uimește și ar fi de 13 Megapixeli, filmează la 1080p. Câteva imagini și un clip video:

Sursa: Mobilissimo.ro

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.