Arhiva-Windows 8

Nu este nici un secret faptul că Microsoft plănuiește o campanie de marketing puternică pentru Windows 8. Potrivit Forbes, suma de bani pe care aceștia sunt dispuși să o ofere pentru a face publicitate noului sistem de operare are 10 cifre. Față de cele 200 milioane de dolari investiți pentru același scop în cazul Windows 95, sau cele 500 de milioane în cazul Windows 7, suma de 1.5-1.8 miliarde de dolari este destul de rotundă, nu?

Pe lângă reclamele oficiale ce vor fi televizate pe posturi naționale și alte forme de publicitate pe care le vom vedea în curând, Microsoft a început să se folosească și de forme „mai puțin tradiționale”, cum ar fi acestea:

Săptămâna aceasta au apărut 4 reclame de mai puțin de 1 minut fiecare, în care se prezenta noul sistem de operare. Le puteți urmări aici.

Așteptăm să vedem în acest sfârșit de săptămână reclame și alte forme de publicitate noi de la Microsoft.

Sursă foto: The Verge

Categorii: arhiva-windows-8
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Gadget.ro

Gadget.ro este un site de știri și recenzii tech cu o vechime de peste 10 ani. În această secțiune apar articole de tip advertorial, unele dintre ele nu sunt redactate de către noi și se menționează clar în corpul materialului dacă este cazul.