Smartphone

Au apărut mai multe informații pe blogurile tech din dot cu referire la o listă de telefoane și tablete pe care ASUS le are în pregătire. Nu m-aș mira să le vedem prezentate oficial la IFA Berlin 2013. Unul dintre ele mi-a atras atenția în mod deosebit și aici mă refer la ASUS Padfone Mini.

Alături de el au fost descoperite și ASUS MeMo Pad HD 8 și MeMoFone HD 5. ASUS Padfone Mini va fi un fel de ASUS Padfone Infinity la scară mai mică. Aici nu am cum să nu aduc în discuție și HTC One Mini, Samsung GALAXY S4 Mini. Ambele merg pe o diagonală de 4.3 inch. Doar că la ASUS Padfone Mini presupun că vom avea skin-ul de tabletă ce va plusa la autonomie, sunet, conceptul de 2-in-1 (smartphone + tabletă), un plus la capitolul conectivitate și operabilitate.

Ați fi gata să cumpărați un ASUS Padfone Mini cu preț de sub 2000 lei, un device care se transformă din smartphone în tabletă?

Sursa: Tablet-News.com

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.