ASUS ROG Zephyrus Duo 15 SE Notebook

ASUS a prezentat în gama ROG unul dintre cele mai performante laptopuri de gaming, ce aduce în plus câteva elemente unice la ora actuală.

Fără a prelungi prea mult prezentarea, să trecem direct la cele mai importante funcții și specificații pentru ASUS ROG Zephyrus Duo 15 SE:

  • ROG ScreenPad Plus: ecran secundar tactil IPS de 14.1 inch cu suport pentru stylus, ce se ridică la un unghi de 13 grade, este cel mai mare ecran secundar de pe un laptop de gaming. Poate veni în două configurații: UHD 4K (3840 x 1100 pixeli) sau FHD (1920 x 550 pixeli), de fiecare dată cu rată de refresh la 60 Hz.

ASUS ROG Zephyrus Duo 15 SE

  • GPU și CPU de generație următoare: GPU de laptop până la NVIDIA GeForce RTX 3080 și procesor mobil până la AMD Ryzen 9 5900HX.
  • Ecran principal actualizat. Opțiunile de ecran la 300 Hz Full HD și 120 Hz 4K 100% Adobe RGB oferă rate de reîmprospătare înalte cu Adaptive-Sync și culori Validate Pantone.
  • Răcire inovatoare. Modulul termic actualizat AAS Plus cu metal lichid permite alimentarea procesoarelor cu mai multă energie fără a crește nivelul de zgomot. Ecranul tactil secundar ce se ridică deschide o admisie mult mai mare, de 28.5 mm, care a permis ventilatoarelor să absoarbă aer mai rece de deasupra laptopului, în loc de aerul mai cald de dedesubt. Această admisie masivă a sporit cu până la 30% fluxul de aer față de modelele AAS precedente. CPU-ul este acoperit cu un compus de metal lichid de la Thermal Grizzly, reducând temperatura procesorului cu până la 10°C comparativ cu pasta termică obișnuită.
  • Tehnologie Dolby Atmos cu sunet virtual surround pe 5.2.1 canale. Numărul de boxe s-a dublat față de modelul original Zephyrus Duo: două tweetere trimit sunetul direct către utilizator, în vreme ce două woofere reflectă bașii în masa de sub laptop. Tehnologia Smart Amp menține wooferele în limitele termice și de utilizare sigură.
  • Conectivitate extinsă. Portul USB Typ-eC 3.2 Gen 2 suportă DisplayPort 1.4 pentru monitoare desktop, iar o ieșire HDMI 2.0b poate conecta laptopul la un monitor 4K sau un televizor la 60 Hz. Mai există trei porturi USB Type-A și un cititor ultra-rapid pentru carduri microSD 4.0, capabil de viteze de până la 312 MB/s. Nu lipsește Wi-Fi 6, cunoscut și drept 802.11ax, cu viteze de până la 2.4 Gbps.

Specificații detaliate pentru laptopul de gaming ASUS ROG

Zephyrus Duo 15 SE:

Specificatii laptop gaming ASUS ROG Zephyrus Duo 15 SE