Notebook

ASUS prezintă ASUS Taichi la Computex 2012 din Taiwan. Este piața lor de acasă și mi se pare logic să încerce a impresiona. Netbook-urile au fost inventate ca și nișă de către ASUS cu ale lor Eee PC. Acum nu o duc prea bine după ce tabletele le-au mușcat serios din market share.

ASUS Taichi este un netbook ce vine în două variante în funcție de dimensiunea display-ului: 11.6 inch și 13.3 inch. Tehnologia IPS și rezoluția de 1920×1080 pixeli ar trebui să ofere o experiență de utilizare plăcută. Culmea este că aduce două display-uri și ambele cu caracteristici identice. Rulează Windows 8 care-i optimizat pentru device-urile cu touch.

Alte detalii legate de ASUS Taichi:
– procesor Intel Ivy Bridge Core i7;
– 4 GB memorie RAM;
– stocare bazată pe SSD;
– conectivitate asigurată de Wi-Fi;
– 2 camere foto.

Nu s-a spus nimic legat de preț și disponibilitate.

Sursa: Engadget.com

Categorii: asusnotebook

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.