Tablete

Este una dintre cele mai căutate tablete din România și ocupa primul loc ca interes înainte de lansarea noului iPad care va sosi în România din 23 martie 2012. Dacă aveți deja un smartphone Android ar trebui ca natural să vă orientați spre tableta quad-core de la ASUS – review. Prețul său este de 2.799 lei – include tastatura auxiliară ce prelungește și autonomia având o baterie suplimentară încorporată.

Tablete
Date tehnice
ASUS Transformer Prime
Ecran Super IPS+ LCD de 10.1 inch cu rezoluție 1280×800 pixeli
Procesor Tegra 3 quad-core la 1.4 GHz
Memorie 1 GB RAM, 32 GB spațiu de stocare și microSD de până la 32 GB
GPU ULP GeForce
Sistem de operare Android 4.0 ICS
Conectivitate Wi-Fi b/g/n, Wi-Fi direct, Wi-Fi hotspot, bluetooth 4.0, jack de 3.5 mm, GPS
Cameră foto și video 8 Megapixeli, autofocus, LED flash, geo-tagging și filmează la 1080p, cameră frontală de 2 Megapixeli
Baterie 25 Wh
Greutate 586 gr.
Grosime 8.5 mm

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.