Foto si Video

BenQ este lider pe piața locală de videoproiectoare și aduce un model interesant. BenQ w703D permite transformarea oricărui conținut 2D în imagini 3D. Ochelarii 3D se sincronizează direct cu imaginile proiectate. Ei spun că imaginile sunt la o calitate bună chiar și într-un spațiu liminat și asta grație contrastului de 10.000:1 și luminozitatea se ridică la 2200 ANSI lumeni. 

Este compatibil cu standardele HDTV de la 480p la 1080p. Diagonala proiectată de BenQ W703D poate ajunge până la 7.6 metri, are un difuzor încorporat de  10W RMS. Telecomanda inclusă este iluminată, iar durata de utilizare a lămpii ar ajunge în modul intensiv la 5 – 6 ani. Prețul de achiziție nu este foarte mare și se va situa în jurul a 2.800 lei.

BenQ W703D este ideal pentru toţi cei care până acum îşi doreau acasă, pe un întreg perete, distracţie 3D, dar nu aveau conţinut 3D. De acum pot să beneficieze de acesta prin conversia 2D-3D. În plus, preţul proiectorului este unul accesibil”, a declarat Dragoş Salamac Team Leader BenQ România.

Categorii: foto-video
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.