Notebook

Seria X generează vânzări puternice pentru ASUS într-o piață emergentă precum cea locală, iar ASUS VivoBook X441 și VivoBook X541 sunt importante pentru realizarea targetului național. 

Urmează a ajunge în România din august 2016, în configurații cu Intel Core i5 și Intel Core i7 din a 6-a generație. Prețurile ar porni de la 1999 lei cu TVA inclus.

Câteva din tehnologiile integrate de către ASUS VivoBook X441 și ASUS VivoBook X541?

ASUS-VivoBook-X441

ASUS VivoBook X441;

În primul rând trebuie specificat că diferența dintre cele două modele este dată de diagonală – 14 inch la ASUS VivoBook X441 și 15 inch la ASUS VivoBook X541. Ambele laptopuri beneficiază de difuzoare de 3W RMS integrate într-o incintă de 24cc ( ASUS SonicMaster și ASUS AudioWizard pentru experiențe multimedia de calitate).

ASUS Tru2Life asigură plus de claritate și contrast pentru display, ASUS Splendid aduce 4 moduri de lucru pentru ecran – Normal, Eye Care, Vivid și Manual. Modul Eye Care reduce lumina albastră cu până la 33%.

Noile laptopuri ASUS VivoBook se bazează pe tastatură de tip chiclet cu o cursă a tastelor de 2.3 mm. Touchpad-ul recunoaște în mod automat dacă este vorba de o atingere accidentală sau un control dat de către utilizator.

Toate specificațiile hardware le găsiți listate în tabel:

specificatii-tehnice-ASUS-VivoBook-X441-si-X541

Galerie de imagini cu ASUS VivoBook X541;

Categorii: notebook

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.