Notebook

În cadrul CES 2017, ASUS a prezentat și Zenbook 3 într-o ediție îmbunătățită – ASUS Zenbook 3 Deluxe. Ca denumitre îmi amintește puțin de smartphone-ul ASUS Zenfone 3 Deluxe

Specificații ASUS Zenbook 3 Deluxe;

Observați că indicativul este UX490 vs UX390 la generația 2016 de Zenbook 3. Noul laptop ultraportabil dispune de trei porturi USB type-C, două dintre ele cu suport pentru tehnologia Thunderbolt 3 ce aduce viteze de transfer de până la 40 Gbps, dar și opțiunea de redare de conținut la rezoluție 4K pe alte două ecrane externe.

La nivel de CPU se realizează un upgrade către procesoarele Intel Core de ultimă generație. ASUS a reușit într-o carcasă gândită pentru un dispozitiv de 13 inch să încorporeze un panel de 14 inch, greutatea este de 1.1 kg, iar grosimea nu trece de pragul a 12.9 mm.

Bateria de 46Wh ar oferi până la 10 ore de autonomie, sistemul de ventilare folosește pale din polimeri cu o grsime de 0.3 mm și conduce de transfer termic cu o grosime a pereților de 0.1 mm. Totul sistemul de răcire are doar 3 mm grosime, iar aerul cald este expulzat prin gurile de ventilație de la baza balamalei. Raportul display / corp ar fi de 77%, unghiul de vizualizare de 178 grade, redare a spectrului sRGB la 100%, rată de contrast 1000:1, touchpad acoperit cu sticlă.

Nu am găsit detalii legate de preț și disponibilitatea în România. ASUS Zenbook 3 UX390 costă peste 8000 de lei, mă aștept ca UX490 să urce și mai sus din acest punct de vedere.

Galerie de imagini cu ASUS Zenbook 3 Deluxe;

Categorii: asusnotebook

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.