Smartphone

Ne apropiem foarte mult de ziua în care urmaşul flagship-ului Xiaomi Mi 5 va vedea lumina zilei. Cu siguranţă Xiaomi ne pregăteşte un smartphone puternic, elegant, cu elemente care să îl individualizeze de restul pieţei.

Sursele neoficiale spun că Xiaomi va păstra tradiţia şi va lansa Xiaomi Mi 6 în cadrul MWC Barcelona 2017. Cum era de aşteptat noul device va utiliza procesorul Qualcomm Snapdragon 835, iar acest lucru este confirmat şi de un utilizator Weibo care spune că a intrat în posesia unui screenshot cu rezultatul obţinut de Xiaomi Mi 6 în AnTuTu.

Conform acestui utilizator, viitorul flagship Xiaomi a obţinut 210.329 puncte, cel mai mare punctaj înregistrat în cunoscutul test de benchmark. La momentul actual cel mai bun rezultat îl are iPhone 7 Plus (183.106 puncte), iar din telefoanele Android scorul cel mai ridicat este deţinut de OnePlus 3T (163.578 puncte).

În perioada imediat următoare vom afla mai multe detalii despre Xiaomi Mi 6.

Sursa: gizmochina.com

Categorii: xiaomi

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.