ASUS ZenPower 9600 Hardware

Producătorul taivanez Asus dorește să intre puternic pe piața de acumulatori externi și va lansa în viitorul apropiat un concurent pentru gama Xiaomi Mi Power Bank. O astfel de baterie a fost testată de Emil și puteți găsi pe site review-ul complet pentru modelul Xiaomi Mi Power Bank de 10400 mAh.

Asus ZenPower va fi denumirea pentru noile baterii externe de la acest producător. Primul astfel de gadget ce va fi introdus spre comercializare va avea o capacitate de 9600 mAh. Aceasta este obținută prin utilizarea a trei celule, fiecare de câte 3200 mAh.

Asus ZenPower va dispune de LED-uri ce ne vor informa asupra gradului de încărcare și va integra porturi USB și microUSB. Totodată, aceste accesorii vor fi disponibile în mai multe culori.

Nu au fost oferite informații referitoare la data de lansare oficială și nici nu a fost vehiculat un preț. Ne așteptăm să avem mai multe detalii despre Asus ZenPower la MWC 2015, detalii ce le vom primi la cald din partea lui Emil.

ASUS ZenPower 9600

Sursa : GizChina.com

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește Realme GT 2 Pro, Canon EOS M200 + Canon EF-M 22mm 1:2, Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon EF 50mm 1:1.8 STM.