Tablete

Chiar dacă a trecut ceva vreme de când nu am mai avut noutăți de la gigantul sud-coreean pe partea de tablete, iată că lucrurile stau să se schimbe. Două noi modele și specificațiile lor încă neoficiale au apărut în mediul online.

Samsung Galaxy Tab A și Galaxy Tab A Plus vor veni se pare cu două dimensiuni pentru diagonala ecranului. Vor fi variante de 8 inci și de 9.7 inci, iar diferența dintre modelul standard și cel Plus este dată în principal de existența unui S Pen și de memoria RAM de 2 GB, față de 1.5 GB la fratele mai mic.

Noua linie Samsung Galaxy Tab A este una mid-range, dar rezoluția ecranului de numai 1024 x 768 pixeli (aspect 4:3) le-ar încadra chiar mai jos. Celelalte specificații arată un procesor Snapdragon 410 cu baterie de 4200 mAh pentru varianta de 8 inci și cu acumulator de 6000 mAh pentru modelul de 9.7 inci.

Toate tabletele din seria Samsung Galaxy Tab A vor avea 16 GB spațiu de stocare, cameră principală de 5 Megapixeli și secundară de 2 Megapixeli, vor măsura doar 7.4 mm în grosime și vor veni în variate numai cu Wi-Fi sau și cu conectivitate LTE.

Așteptăm specificațiile oficiale pentru Samsung Galaxy Tab A și Galaxy Tab A Plus. Din punctul meu de vedere singurul aspect cu care poate ieși ușor în evidență modelul Plus este dat de prezența S Pen-ului. Toate celelalte detalii, încă neconfirmate, nu aduc nimic special din partea companiei sud-coreene. Rezoluția ecranelor de numai 1024 x 768 vine parcă de prin 2010, cel puțin pentru diagonala de 9.7 inci.

Să vedem prețurile cu care vor ataca piața Samsung Galaxy Tab A și Galaxy Tab A Plus. Dacă vor fi în concordanță sau nu cu specificațiile mediocre, rămâne de văzut.

PS: În poza de la începutul articolului este Samsung Galaxy Tab S 10.5.

Sursa : PhoneArena.com

Categorii: samsungtablete
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește Realme GT 2 Pro, Canon EOS M200 + Canon EF-M 22mm 1:2, Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon EF 50mm 1:1.8 STM.