Telefoane Mobile

eMAG importă ZTE Axon 7 Mini prin reprezentanța locală a ZTE și mai multe detalii găsiți într-un articol dedicat. Am primit un pont de la un cititor cu atenție distributivă. 

ZTE Axon 7 Mini-ul de la eMAG nu integrează procesor Qualcomm Snapdragon 617 de tip octa-core cu 4 x ARM Cortex-A53 la 1.5 GHz și 4 x ARM Cortex-A53 la 1.2 GHz + Adreno 405.

Folosește alt ansamblu hardware: MediaTek MT6572 de tip octa-core cu 4 x ARM Cortex-A53 la 1.5 GHz și 4 x ARM Cortex-A53 la 1.2 GHz + Mali-T760 GPU. Restul specificațiilor sunt identice.

Update: A fost o greșeală a echipei eMAG în ce privește listarea specificațiilor pentru ZTE Axon 7 Mini. 

ZTE Axon 7 Mini importat de către Altex și Digi Mobil folosește procesor Qualcomm, iar doar la eMAG sosește cu ansamblul hardware menționat. Nici în dot com nu am găsit prea multe detalii. Mă gândesc să nu fie vreo greșeală.

Pe de altă parte, mă gândesc că nu sunt diferențe mari între cele două ansamble hardware. Procesorul MediaTek este de generație mai nouă față de Qualcomm-ul ușor învechit, dar știu că există un grad de apreciere mai mare față de Qualcomm vs MediaTek, în rândul celor interesați de achiziția unui dispozitiv mid-range.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.