Smartphone

MWC Barcelona în ediție 2017 o să fie locul de desfășurare pentru câteva lansări de telefoane mobile din categoria flagship, LG G6 a fost confirmat spre exemplu. Samsung face notă discordantă față de GALAXY S7 și S6, iar GALAXY S8 beneficiază de eveniment dedicat pe sfârșit de martie. 

Noua generație de iPhone este așteptată a fi lansată în septembrie, Nexus-urile în octombrie & alte telefoane din nișa premium de-a lungul întregului an. De aici și ideea unui chestionar, ce smartphone se bucură de mare atenție și merită a fi așteptat, puteți vota în chestionarul integrat. O să analizăm rezultatele împreună, iar dacă un model cu priză la public a scăpat, îl puteți aduce în rubrica de comentarii.

 

 

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.