Opinie

În urmă cu 5 – 6 ani am cumpărat un smartphone de la Digi Mobil prin sistemul lor de rate intern. Era un LG Nexus 5. Avem o arhivă destul de mare de articol și nu-mi amintesc exact dacă am mai pus întrebarea din titlu, dacă da zic că merită o actualizare pe anul în curs.

Îmi aduc aminte că la LG Nexus 5 am așteptat 1 lună și câteva zile de la comandă și până la livrare. Ideea este că descopăr periodic în rubrica de comentarii și înțeleg că situațiile s-ar repeta și în 2020.

Să avem parte de un mit transmis de-a lungul anilor sau ceva real?

Observ că-și ajustează oferta de telefoane mobile în mod constant, colaborează cu Samsung, Motorola, Xiaomi etc. Sunt produse destul de scumpe listate în secțiunea cu plata în rate etc. Dacă nu ar fi nicio mișcare, nu ar mai veni Samsung cu ultimele sale dispozitive pe aici. Dacă-mi amintesc ce spunea un producător, parcă cineva din echipa Motorola. Spunea că Digi se descurcă decent în opinia lor.

Avem nevoie de feedback-ul vostru. Mai se așteaptă săptămâni de zile până la livrarea unui telefon sau îl livrează imediat din stoc?

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.