Diverse

În 2014 am participat la Innovation Labs și am prezentat detalii de la fața locului. Pe 21 februarie s-au deschis înscrierile pentru o nouă ediție dedicată tinerilor cu idei.

Ce public vizează Innovation Labs?

Se adresează tinerilor pasionați de tehnologie, cu idei noi în domenii ca designul, marketingul, comunicarea publică, celor cu experiență în domeniul construirii unui produs IT&C, dar și antreprenorilor aflați la început de drum.

Innovation Labs debutează pe 7 martie prin 2 hackathone ce vor avea loc în București și Cluj-Napoca.

Declarație oficială:

Innovation Labs este locul în care tinerii vin cu idei și ies cu prototipuri. Programul a devenit tot mai mult centrat pe produse: și la Hackathon, și în perioada de pre-accelerare, echipele lucrează cot-la-cot, împreună cu mentorii, pentru a crea soluții IT&C surprinzătoare și practice. Acum, la a treia ediție, programul a crescut mult. Ni s-au alăturat parteneri din industrie și media care vor să-i găsească și să-i susțină pe tinerii creativi și curajoși. Devine tot mai ușor să creezi tehnologii, provocarea este chiar să o faci! Mă aștept ca și în acest an la Demo Day să vedem echipe tinere puternice și prototipuri inspirate.”

Răzvan Rughiniș – co-fondator Innovation Labs.

Mai multe detalii pe http://2015.innovationlabs.ro/

Categorii: anunturi-diverse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.