Software

Am putea spune că avem parte de o tranzacție cu impact pe piața antivirușilor, Avast anunță achiziția AVG pentru 1.3 miliarde dolari ( 25 dolari per acțiune). 

Avast și AVG sunt cunoscute pentru soluțiile antivirus, în țara noastră de cele mai multe ori se optează pentru variantele gratuite. Pe forumurile de specialitate găsiți mult feedback pozitiv, iar pentru protecție la nivel de bază sunt recomandate și versiunile fără cost pentru utilizator, iar cei ce-și doresc mai mult au oportunitatea de a alege variantele plătite.

Avast, AVG și Avira sunt cunoscute pentru faptul că nu-ți fac laptopul sau PC-ul să ruleze greu, light ca și consum de resurse. Software-ul antivirus începe a prinde din nou tracțiune și asta pentru că mai toate operațiunile începem a le desfășura pe smartphone, iar hackeri încep a lucra din ce în ce mai serios la soluții de tip ransomware & alte nebunii, iar antivirusul tinde a deveni o soluție de dorit nu doar pe PC ci și pe telefonul mobil.

Sursa: AVG.com

Categorii: software
Tag-uri: Avastavg
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.