gAuto

Renault România este partener al COSR – Comitetul Olimpic și Sportiv Român, iar în urma acestui parteneriat au ieșit în față cu 400 de modele Kadjar, Captur și Clio ce primesc semnătura Renault Olimpic. 

În altă ordine de idei, fiecare medaliat român la Jocurile Olimpice de Vară de la Rio de Janeiro va fi recompensat după cum urmează:

  1. Medalie de aur – Renault Kadjar în ediție limitată;
  2. Medalie de argint – Renault Captur în ediție limitată;
  3. Medalie de bronz – Renault Clio în ediție limitată.

Normal că vorbim de ediția specială Renault Olimpic, ediție ce se individualizează prin echipamente suplimentare și elemente de design inspirate din motivele Olimpiadei de la Rio. Aceste tușe de design au fost trase de către Centrul de Design al Renault din București.

Cele 400 de modele disponibile publicului sunt împărțite după cum urmează:

  • 150 de Renault Kadjar;
  • 150 de Renault Captur;
  • 100 de Renault Clio.

Care sunt elementele ce individualizează ediția Renault Olimpic și prețurile de listă?

  • pavilion și oglinzi exterioare personalizate cu motive olimpice;
  • badge lateral ce reproduce logo-ul Team Romania;
  • praguri ornate cu numele modelului;
  • echipare specială în funcție de model: sistem de infotainment R-Link 2.0, jante de aliaj de 16 inch diamantate sau de 17 inch, geamuri spate și lunetă cu tentă închisă, card “mâini libere”.

Versiunea Olimpic a Renault Kadjar pleacă de la 17.700 euro pentru motorizarea TCe 130, Renault Captur Olimpic pornește de la 12.500 euro pentru TCe 90, iar Renault Clio Olimpic de la 9850 euro cu motor SCe 75.

specificatii-Renault-Olimpic

Declarații oficiale:

Jan Ptacek, General Manager al Renault Commerciale Roumanie, a declarat: ”Mă bucur să anunț că, alături de Comitetul Olimpic și Sportiv Român, îi putem sprijini pe membrii lotului olimpic român care vor face deplasarea la Rio în această vară. Ne dorim ca, la finalul competiției, Renault să premieze un număr cât mai mare de sportivi medaliați la Jocurile Olimpice”.

Alin Petrache, preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, a adăugat: „Parteneriatul dintre Comitetul Olimpic şi Sportiv Român și Renault România ne onorează și reprezintă un real sprijin pentru Echipa Olimpică a României, pe măsura eforturilor depuse de sportivii noștri de a rămâne in elita mondială. Le mulţumim tuturor celor care sunt aproape de Echipa României  înaintea deplasării la Rio și sunt sigur că sprijinul acestora va contribui la continuitatea performanței sportivilor români la Jocurile Olimpice.”

Galerie de imagini cu cele trei automobile în ediție Renault Olimpic:

Categorii: gauto

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.