Smartphone

Se pare că există o nişă restrânsă de utilizatori care îşi doresc smartphone-uri rezistente cu autonomii foarte mari, altfel nu înţeleg de ce ai lansa „cărămizi” sub forma unor telefoane.

Vă scriam în ianuarie de Oukitel WP33, smartphone cu baterie de 22.000 mAh ce vine cu o grosime de 27.2 mm şi o greutate de 577.5 grame, însă se pare că acest record va urma să cadă în cadrul MWC Barcelona 2024, eveniment ce va avea loc în perioada 26 – 29 februarie.

Avenir Telecom, companie ce lansează smartphone-uri sub brandul Energizer, a confirmat că în cadrul târgului catalan va lansa primul telefon inteligent din lume cu o baterie de 28.000 mAh. Device-ul se va numi Energizer P28K şi nu va fi un model chiar modest.

Terminalul va dispune de certificare militară MIL-STD-810H, adică va fi foarte rezistent, iar la nivel hardware ne aşteptăm la un display IPS LCD de 6.78 inci cu rezoluţie FullHD+, cameră foto triplă cu senzor wide de 60 Megapixeli + alţi doi senzori secundari de câte 20 Megapixeli fiecare, cameră frontală de 16 Megapixeli şi Android 14 ca sistem de operare.

Energizer P28K va arăta barbar, însă va veni cu o autonomie demnă de invidiat.

Sursa: gsmarena.com