Software

Google a dezvoltat o versiune open source a Chrome denumită Chromium și multe companii au luat acest software și l-au modificat aducând diverse îmbunătățiri. 

Avira este cunoscută pe meleagurile autohtone pentru antivirusul său gratuit. Alături de AVG cred că este una dintre cele mai folosite soluții de gen. Recunosc că Avira am și eu preinstalat pe cele trei laptopuri de acasă și a funcționat fără nicio problemă în ultimii 7 – 8 ani de zile.

Subiectul acestui articol este altul. Avira a pornit dezvoltarea unui browser web pe Chromium, un browser web cu unelte de securitate încorporate.

Avira Browser păstrează caracterul open source și rulează pe Windows, Mac și Linux, iar cei interesați poți intra în grupul de beta test în comunitatea dedicată.

Browserul comunică cu baza de date a Avira și te înstiințează în timp real când intri pe un site web cu probleme, blochează scripturile periculoase etc.

Sursa: Liliputing.com

Categorii: software
Tag-uri: avira

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.