Laptopurile ROG sunt folosite pentru gaming, editare foto și video, dar și pentru rularea de aplicații ce necesită putere de procesare din plin. De aici și probabilitatea de a fi alese de către studenți, iar ASUS a pregătit un kit gratuit de accesorii dedicate.

Sunt două componente:

➡️ cei ce achiziționează un laptop ROG din portofoliul 2022 primesc un kit de accesorii School Set Promotion (sunt cuprinse 25 de țări din regiunea EMEA, printre ele se află și România);

➡️ câștigătorii concursurilor din social media vor fi recompensați cu cadouri digitale de gaming, iar premiul cel mare este un laptop ASUS TUF Dash F15.

ROG a dezvoltat un agloritm ce recomandă un laptop în funcție de nevoile studentului (rezistență pentru toată ziua, Crearea de conținut, Design ușor). Sunt incluse 9 modele ASUS de gaming cu procesoare Intel, iar lista este formată din:

⬛ ROG Strix SCAR 15;

⬛ ROG Strix SCAR 17;

⬛ ROG Strix SCAR 17 SE;

⬛ ROG Zephyrus M16;

⬛ ROG Flow Z13;

⬛ ASUS TUF Dash F15;

ASUS TUF Gaming F15/F17.

Din ce este format School Set Promotion?

  • rucsac, caiet, mousepad, pixe, cană termos, husă pentru gameri, tricou.

Va fi expediat după finalizarea achiziției.

Mai multe detalii găsiți pe pagina dedicată.

Declarație oficială:

„Noile tehnologii au adus un progres semnificativ în industria computerelor – în special în segmentul laptopurilor de gaming. Am fost martori la această evoluție în ultimii ani”, a declarat Jeff Lo, ASUS East EMEA General Manager Consumer PC/Gaming. „Când văd tot mai mulți oameni folosind în viața de zi cu zi laptopuri subțiri și puternice, trăiesc emoția și sentimentele frumoase care au inspirat promoția #DayOnewithROG destinată studenților din întreaga regiune!”

PS: Anul școlar stă să înceapă în câteva zile pentru cei ce merg la facultate.

Categorii: notebook

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.