Diverse

OLX a remis un comunicat de presă legat de apetența crescută a românilor pentru îmbrăcăminte second-hand de lux.

Am extras cele mai interesante informații.

🟨 brandurile de lux preferate de către români sunt Versace, Moncler, Gucci, Balenciaga și Prada;

🟨 cele mai scumpe articole listate pe OLX în momentul de față

🟨 600.000 de listări de haine pe OLX, 145.000 de anunțuri zilnice în categoria hainde de damă și 90.000 în secțiunea haine de bărbați;

🟨 comerțul de produse pe OLX a redus emisiile de carbon cu 1.7 milioane tone, s-au economisit 18 milioane de metri cubi de apă și 209.000 tone de materiale;

Declarații oficiale:

Oricât de mult ne place tuturor să mergem la cumpărături, trebuie să luăm în considerare cantitatea de resurse pe care fast-fashionul le consumă în fiecare zi. Suntem bucuroși că pe cea mai mare platformă de vânzare și cumpărare din România, OLX, avem zilnic aproximativ peste 400 de mii de anunțuri în categoria Modă și Frumusețe. Din datele pe care le avem, utilizatorii OLX caută în platformă și piese de designer, piese de colecție care trec testul timpului. În special reprezentanții Generației Z înțeleg importanța modei sustenabile.”, declară Andreea Stoican-Popescu, PR & Campaign Manager OLX.

Vedem o schimbare de comportament în felul în care românii se raportează la modă, chiar și atunci când vorbim despre branduri de lux. Ceasul Audemars Piguet Royal Oak Skeleton este cel mai luxos produs pe care îl avem listat pe platforma OLX, cu un preț de 179.000 €.  Tocmai de aceea, încurajăm cumpărătorii să solicite vânzătorilor certificatele de garanție pentru produsele de lux, dar și certificatele de autenticitate și de asemenea, să se asigure că acestea sunt documente veridice. Mai mult, cumpărătorii pot folosi opțiunea de livrare cu verificare. Reamintim că limita pentru plățile ramburs la curier este de 5000 RON”, completează Andreea Stoican-Popescu, PR & Campaign Manager OLX.

Categorii: anunturi-diverse
Tag-uri: OLX

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.