Telefoane Mobile

Samsung mizează pe un ecosistem dezvoltat “in house” și anume Bada ce se pregătește să treacă la indicativul 2.0. Scuze că fac referințe spre articole mai vechi, dar aici puteți găsi întreaga ofertă de telefoane cu Bada pe post de sistem de operare din România.

Pe lângă Bada mizează pe Android – seria Galaxy și Windows Phone 7 – seria Omnia.

Bada are o componentă de entertainment ridicată și nu degeaba anul trecut primul Wave a câștigat un premiu în acest sens la o competiție europeană din august 2010.

Din păcate nu sunt foarte multe aplicații în market spre a fi instalate. Nu se poate face comparație cu Android sau iOS, nici măcar cu Symbian ci doar cu recentul Windows Phone 7 ce crește de la zi la zi.

Cel mai puternic smartphone cu Bada este Samsung S8530 Wave 2 ce aduce:

– ecran SuperCLEAR LCD de 3.7 inch cu rezoluție de 480×800 pixeli și 16.7 milioane culori;

– procesor de 1 Ghz, 2 GB memorie internă, microSD de până la 32 GB;

– Wi-Fi, bluetooth 3.0, GPS, microUSB;

– cameră de 5 Megapixeli ce filmează HD;

– baterie de 1500 mAh, 139 grame și 11.9 mm grosime.

În curând se vor afla mai multe legat de planurile Samsung pentru Bada, conform sursei se pregătește o conferință în acest sens.

sursa – gsmarena.com

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.