Accesorii inteligente

Dacă la începutul acestui an Banca Transilvania lansa BT Pay, primul wallet bancar din România, iată că la câteva luni distanţă aceeaşi bancă aduce o nouă premieră în ţara noastră: opţiunea de plată contactless prin smartwatch.

Noua alternativă de plată este oferită împreună cu partenerul Garmin şi oferă posibilitatea utilizatorilor de a face plăţi direct cu ceasul la orice POS. Pentru a beneficia de acest serviciu, clienţii Băncii Transilvania au nevoie de un device compatibil şi de un cont Garmin. Cei care respectă aceste cerinţe minime, trebuie să urmeze 5 paşi simpli pentru activare:

  • Selectarea device-ului deţinut şi a opţiunii Garmin Pay din secţiunea Garmin Devices;
  • Selectarea unui cod de securitate;
  • Adăugarea datelor cardului Visa sau scanarea acestuia folosind camera telefonului;
  • Acceptarea Termenilor şi a Condiţiilor de utilizare;
  • Activarea cardului Visa BT în Garmin Pay prin apelarea echipei BT Call Center (0264 30 80 28 sau *8028).

Pot fi înrolate toate tipurile de carduri ale Băncii Transilvania, inclusiv cel de cumpărături Star Forte şi cel de călătorii BT Flying Blue (adică se vor putea acumula puncte de loialitate STAR şi Mile Premiu prin plata cu smartwatch-ul).

Conform cifrelor oficiale, Banca Transilvania este liderul cardurilor din România, având peste 3.2 milioane de carduri în portofoliu şi o cotă de piaţă de 19% (dintre acestea 410.000 sunt carduri de cumpărături, segment unde Banca Transilvania are o cotă de piaţă de 14%).

Sursa: bancatransilvania.ro