Audio

Bang & Olufsen a lansat în ţara noastră un nou produs elegant, boxa Beolab 8. Acest mic device versatil poate fi integrat în aproape orice loc al casei.

Aşa cum ne transmit cei de la Bang & Olufsen, Beolab 8 este proiectată pentru a arăta bine din orice unghi, indiferent unde și cum este amplasată. Micuţul gadget se poate integra într-o configurație home cinema captivantă fie alături de cele mai noi boxe Bang & Olufsen, fie de unele vintage, oricare produse din 1984 încoace.

Corpul dintr-o singură piesă din aluminiu este o fuziune între o sferă și un cilindru, îmbinate într-o formă solidă, fiind o mostră de excelență de la renumita Factory 5 a Bang & Olufsen. Proiectată fie cu lamele din lemn fabricate în Danemarca, fie cu o husă frontală din material textil, Beolab 8 păstrează designul specific produselor Bang & Olufsen Beolab și Beosound, printre care Beosound Theatre, Beolab 28 și Beolab 50.

Fiecare dintre cele patru opțiuni de suport este subțire și sculpturală, valorificând experiența Bang & Olufsen în fabricarea aluminiului. Suportul de masă este conceput pentru a crea Iluzia de plutire, în timp ce suportul discret de tavan și cel de podea sunt perfect lustruite.

Reglat de specialiștii Bang & Olufsen, sunetul are o configurație cu trei drivere, care constă dintr-un tweeter de 16 mm, un mediu de 3” și un woofer de 5.25”. Pornind de la boxa emblematică Beolab 17, specialiștii Bang & Olufsen au selectat cu atenție drivere care au menținut aceeași calitate a sunetului.

Performanța Beolab 8 este îmbunătățită, însă, considerabil datorită încorporării funcțiilor de control al lățimii fasciculului, Room Compensation, reglajului adaptiv, precum și tehnologiei ultra-wideband.

Având platforma Mozart de la Bang & Olufsen în centru, ca produs autonom, Beolab 8 se poate conecta cu ușurință prin WiFi 6 și Bluetooth 5.3. Iar cu Powerlink, atât wireless, cât și cu fir încorporat în difuzor, Beolab 8 este o boxă de sistem, care permite conectarea cu televizoarele și sistemele de sunet Bang & Olufsen ce datează de mai bine de 30 de ani.

Beolab 8 este proiectată pentru a trece testul timpului: folosește materiale de calitate care îmbătrânesc frumos, are opțiuni de personalizare continuă, cu posibilitatea de actualizare ușoară în timp, funcționalitate pe termen lung, precum și modulul de streaming înlocuibil, pentru a garanta că Beolab 8 se poate adapta la cele mai recente standarde tehnologice. Boxa este proiectată folosind principiile Cradle-to-Cradle – o filozofie de design conform căreia produsele sunt proiectate pentru un viitor circular, urmând să obțină certificatul Cradle-to-Cradle.

Acum că am terminat cu comunicatul de presă, nu ştiu de ce, dar parcă după ce l-am citit integral, mă simt mai relaxat, parcă o aură îmi înconjoară trupul. Iar după ce am citit şi preţul, doar 29.799 lei perechea, parcă sunt alt om, mai mai că mă bate gândul să sun la Provident să văd ce oferte mai au. #mairademsinoi