Diverse

În acest sfârşit de săptămână cunoscuta companie premium Bang & Olufsen a transmis presei din întreaga lume că are un nou ambasador de brand. Alesul companiei daneze este pilotul de Formula 1 Charles Leclerc, cel care pilotează în Marele Circ pentru echipa Scuderia Ferrari.

Charles Leclerc este unul dintre cei mai talentaţi piloţi din Formula 1, acesta având deja câteva reuşite importante. Născut în 1997, Charles Leclerc a strâns până acum 35 de podiumuri, a câştigat 6 curse şi a participat la 136 de curse. Poate cea mai mare realizare a sa a fost obţinută chiar anul acesta când a câştigat Marele Premiu al Principatului Monaco, cursa de casă (Charles Leclerc este născut în Principatul Monaco).

Noul parteneriat dintre Bang & Olufsen şi Charles Leclerc este gândit să genereze campanii creative și evenimente, precum și pentru a lansa un produs în ediție limitată, creat de brandul audio danez.

„Viața mea profesională se axează pe precizie și performanță, iar sunetul joacă un rol important în această ecuație. Mașinile pe care le conduc sunt minuni ale ingineriei, iar sunetele lor mă informează cu privire la deciziile pe care trebuie să le iau într-o fracțiune de secundă. Această atenție deosebită acordată sunetului mi-a antrenat urechea să asculte diferit, astfel încât calitatea sunetului joacă un rol foarte important în viața mea. Când ascult muzică, îmi doresc o claritate a sunetului și un echilibru al dinamicii care să-mi scoată în evidență muzica în moduri noi și să mă apropie de artist”, a declarat Charles Leclerc.

În timpul liber Charles Leclerc este pasionat de muzică, acesta compune şi îşi înregistrează propria muzică.