Jocuri si Aplicatii

Acum câteva zile Electronic Arts au anunțat că BattleField s-a lansat în 10 milioane de exemplare în primele 5 zile, doar în America. Ei afirmă că foarte mulți distribuitori vor să-și reîmprospăteze stocul. Lansarea BattleField 3 este cea mai mare din istoria Electronic Arts din punct de vedere al numărului de copii vândute și probabil va rămâne așa pentru mult timp.

Acest shooter are statistici dea dreptul impresionante care dau peste cap complet Call of Duty Moder Warfare 3, care nu cred că va avea un succes la fel de mare.

Două surse confirmă că BattleField 3 va fi disponibil și pe Steam, ceea ce sugerează că disputa dintre Valve și Electornic Arts s-a încheiat.

Un utilizator de Steam, a găsit un număr de fișiere în serviciul Punkbuster (integrat în BattleField 3) din care putem înțelege că acest joc de succes va veni curând pe Steam.

A doua confirmare vine din partea Sapphire Technology, cel mai mare producător de plăci video AMD, care a lansat un concurs a cărui premiu este un game code pentru BattleField 3 care poate fi folosit pe Steam.

Prin cele spuse mai sus, nu putem decât să sperăm că BattleField 3 va apărea pe Steam, ceea ce va duce acest joc în topul celor mai bine vândute jocuri din totdeauna.

Categorii: jocuri-aplicatii
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Gadget.ro

Gadget.ro este un site de știri și recenzii tech cu o vechime de peste 10 ani. În această secțiune apar articole de tip advertorial, unele dintre ele nu sunt redactate de către noi și se menționează clar în corpul materialului dacă este cazul.