gAuto

BCR intră într-un segment de piață nou- car sharing. Serviciul se numește eGo și debutează în București printr-o flotă de 20 de automobile BMW i3. 

Cum poți folosi eGo în București?

  • cont BCR + card de debit sau credit de tip contactless BCR;
  • aplicația BCR eGO disponibilă pe Android și iOS.

În aplicație veți putea să localizați și rezervați mașina cea mai apropiată. Tot acolo se află și gradul de încărcare al fiecărui automobil, unde sunt stațiile de încărcare etc.

Autovehiculele vor putea fi lăsate în orice punct al Bucureștiului. Zona predefinită este recomandată – centrul și nordul capitalei. Cei ce vor lăsa automobilele conectate la o stație de încărcare vor avea parte de bonusuri.

Cât costă?

  • pachete predefinite pentru retail, corporate etc;
  • tariful de bază pentru clienții retail BCR este de 10 lei / pornire + 0.4 lei / minut cu TVA inclus. Pot fi cumpărate segmente de câte 30 de minute.

Am testat BMW i3 și toate detaliile sunt în test-drive. Presupun că flota BCR este formată din i3-urile cu baterie mai mare și autonomie superioară.

Categorii: gauto

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.