Arhiva-Hardware

Am testat o serie de monitoare şi de mult timp îmi doream să văd la lucru modelul BenQ BL2400 – un monitor LED de 24 inch cu rezoluţie full HD de 1920×1080 pixeli şi ce aduce un picior flexibil ce permite rabatarea cu 180 de grade. Cutia este voluminoasă şi veţi da de un cablu dvi-vga, monitor, suport, cd cu manualul, cablul pentru alimentare şi două jackuri de 3.5 mm. Apreciez faptul că ambalajul este foarte bine pus la punct astfel încât monitorul să nu aibă de suferit în cazul în care transportul nu ţine cont de normele elementare privind coletele.

Este îmbrăcat într-un negru mat ce îl poziţionează cu brio în clasa business. Îmbinarea dintre monitor şi suport se face rapid şi nu este nevoie de surubelniţă ca să strângeţi vreun şurub. Se poate găsi poziţia ideală pe orice birou. Se mişcă în toate direcţiile şi nu ştiu cum au reuşit, dar şi atunci când masa nu este fixă şi are un mic joc, el nu se mişcă deloc.

Conectare la laptop se face automat şi ţin să precizez de pe acum că se vede superb. Mai multe detalii într-o prezentare ce va sosi în zilele următoare. Detalii despre BenQ bl2400 pe benq.ro.

[nggallery id=92]

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.