Apple

Este o cifră ce pare fantastică dacă alăturăm valoarea de 3.76 milioane unități din Q2 ce reunește toată linia Mac de la MacBook Pro, MacBook Air, MacBook, iMac, Mac Pro. Au ridicat producția pentru luna iulie la 2.2 – 2.4 milioane, iar în iunie se va ajunge la 2.7 – 2.8 milioane. Noua generație MacBook Air ar urma să aducă procesoarele Intel Sandy Bridge și porturi Thunderbolt. Normal că au păstrat diagonalele de 11.6 și 13.3 inch.

Nu știu cum vor ajunge la 8 milioane unități într-un singur trimestru. Bănuiesc un singur lucru. Reducere de preț puternică și așa vor ajunge la valoarea amintită. MacBook Air este unul dintre cele mai puternice și frumoase netbookuri din piață. Am un model în teste de peste trei luni de zile și-i pregătesc o recenzie de mari dimensiuni.

via

Categorii: applerecomandari
Tag-uri: macbook air

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.