Foto si Video

V-am prezentat ieri o cameră foto din portofoliul BenQ – BenQ DC P1410. De la mijlocul lui martie 2012 va fi disponibilă și în țara noastră, BenQ AE100. 

Mai multe date tehnice legate de BenQ AE100:

– diafragma F2.4 ce asigură o calitate a fotografiilor mai ridicată la un timp de expunere mai redus;

– HDR – High Dynamic Range;

– senzor de 14 Megapixeli cu zoom 5x;

– design metalic și disponibilă în culorile: argintiu și roșu;

– funcții incluse: LOMO, Fisheye, Color Accent.

Noua cameră foto BenQ AE100 vine echipată cu o funcţie de pre-înregistrare, care stochează imagini cu trei secunde înainte ca butonul de înregistrare să fie apăsat. Această secvenţă este adăugată automat clipului video, de îndată ce a fost declanşată înregistrarea. Funcţia Advanced Smart Scene detectează automat până la 12 scene diferite, ajustând setările în funcţie de mediul în care sunt realizate fotografiile. Iar pentru cei care îşi doresc propriile setări camera oferă modurile: P/Av/Tv/M. Cu Web-Auction, entuziaştii fotografiilor pot surprinde imagini din patru unghiuri diferite care vor apărea ulterior ca un colaj de imagini într-o singură fotografie, fără a utiliza niciun fel de software de editare suplimentar. Cu funcţia Speedy Burts pot fi captate rapid imagini succesive cu până la şase cadre pe secundă.

Pachetul conține: încărcător dual pentru încărcare de la 220v sau de la o sursă USB, acumulator Li-ion, geantă, hand Sstrap, cablul USB, manualul de utilizare.

Categorii: foto-video
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.