Foto si Video

Proiectoarele cu rezoluție 4K costă mii de euro, iar BenQ prin CineHome W1700 DLP își dorește să aducă un produs cu preț accesibil în această nișă. 

Preț BenQ CineHome W1700 DLP – 1599 euro. Debutează în ianuarie 2018.

Câteva din specificațiile sale:

  • rezoluție 4K UHD de 8.3 Megapixeli, cu CinematicColor și HDR optimizat pentru proiecție (compatibil HDR10;
  • acoperire de peste 96% a gamei de culori Rec.709  și o precizie Delta E mai mică de 3 (adică ochiul uman nu mai sesizează diferențele);
  • CinemaMaster Video + și CinemaMaster Audio+ (îmbunătățire a pixelilor pentru imaginile în mișcare, algoritmi de culoare, prelucare audio pentru sunete cât mai profunde pe întreaga gamă);
  • permite conectarea cu BenQ Cast / QCast Mirror, Google Chromecast sau Amazon Fire TV Stick;
  • tehnologie DLP – utilizată și în peste 90% din cinematografele digitale.

Declarație oficială:

W1700 aduce în casele oamenilor magia cinematografiei digitale 4K de pe marele ecran”, a afirmat Conway Lee, preşedintele corporaţiei BenQ. „ De acum, vă puteţi bucura de experienţa incredibilă a unor seri de film în 4K, cu îmbunătăţiri audiovizuale avansate şi tehnologie HDR, la o un preţ de achiziţie cu adevărat remarcabil.”

Categorii: foto-video
Tag-uri: 4KBenQHDR
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.