Foto si Video

BenQ păsește pe piața proiectoarelor profesionale prin două modele ce integrează multă tehnologie – BenQ LU9715 și BenQ LU9235. Sunt primele proiectoare laser ce integrează o luminozitate de 8000 și 6000 ANSI lumeni. 

BenQ promite imagine de calitate îmbunătățită, suport pentru instalarea imaginilor din orice unghi (portret, landscape, unghiuri de 360 grade), utilizare în regim de 7 zile din 7, compatibilitate cu lentile interschimbabile ce permit proiecții de la distanțe cuprinse între 1 și 57 metri.

Sunt garantate pentru 20.000 de ore la luminozitatea maximă, pentru 40.000 de ore la luminozitate setată la 80%. Contrastul urcă la 100.000:1. Sunt gândite pentru proiecții profesionale, în spectacole, expoziții, muzee etc.

Declarație oficială:

LU9715 şi LU9235 sunt două videoproiectoare ce exemplifică perfect supremaţia BenQ în tehnologia de afișare,” a declarat Conway Lee, Preşedintele BenQ Corporation. “Suntem mândri de noile videoproiectoarelor laser BlueCore. Acestea vin dotate cu cel mai avansat sistem de proiecţie din lume şi au capacitatea de a oferi noi modalităţi de comunicare vizuală.”

Categorii: foto-video

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.