Foto si Video

BenQ a lansat proiectorul W11000, un veritabil flagship în lumea proiectoarelor de tip home cinema. Este dezvoltat pe tehnologie DLP, oferă rezoluție UHD / 4K și dispune de certificarea THX HD Display. 

Alte detalii legate de BenQ W11000:

  • luminozitate de 2200 lumeni, contrast de 50.000:1, raport de proiecție cu imagine de 100 inch de la 3 metri distanță;
  • sistem DLP 4K UHD DMD cu tehnologie XPR pentru a duce rezoluția la 3840×2160 pixeli, sistemul optic încorporează 14 elemente, zoom cu ajustare automată, lentile protejate cu strat special ce oferă o dispersie redusă a luminii;
  • pentru a obține certificarea THX au fost realizate peste 200 de teste, faza de R&D s-a întins pe 18 luni;
  • multă tehnologie la interior – sistem de răcire cu admisie și evacuare frontală, Active Iris, Smart Eco, CinemaMaster pentru procesarea imaginilor.

BenQ W11000 – unul dintre cele mai performante proiectoare video din domeniul home cinema;

Prețul recomandat din România – 29.950 lei.

Declarație oficială:

Performanţele modelului W11000 evidenţiază pe deplin abilităţile tehnologiei BenQ,” a declarat Conway Lee, preşedinte BenQ Corporation. “Nici un alt proiector nu reuşeşte să ofere aceleaşi performanţe DLP, derivate din tehnologia utilizată în toate cinematografele IMAX din lume, cu o rezoluţie de 8.3 Mega pixeli şi certificare THX.”

Prin prețul său are o adresabilitate redusă, dar în timp, tehnologia oferită de BenQ W11000 va coborî în timp pe proiectoarele afișate la un cost de comercializare mai redus, ce se întâmplă și în domeniul smartphone-urilor, dar într-un ritm mai încet.

Categorii: foto-video
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.