Diverse

De la 00.00 începe ediția 2013 a Black Friday și pe Okazii.ro. Sunt peste 130.000 de produse și reducerile ajung până la 80%. Toate informațiile le găsiți pe http://www.okazii.ro/black-friday.

Declarație oficială:

Black Friday Okazii.ro va fi un eveniment de anvergura in mediul online romanesc, cu reduceri de pana la 80% la peste 130.000 de produse, din 12 categorii diferite: electronice; electrocasnice; telefoane mobile si smartphones; fashion; beauty; auto&moto; casa si gradina; sport; carti; muzica; jocuri si universul copiilor.” declară Razvan Acsente, Project Manager Marketing la Okazii.ro.

Puteți comanda online sau telefonic la 0374187888.

Și un clip video:

Categorii: retail
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.