Diverse

eMAG și-a defășurat campania de Black Friday pe 22 noiembrie și multe magazine online au mers pe trendul impus de cel mai mare retailer local. Au pregătit ceva în weekendul ce urmează, weekend care se suprapune cu Ziua Națională.

Ce primești de la eMAG în perioada 29 – 1 decembrie?

1. 10% sub formă de card cadou la orice comandă;

2. Transport gratuit în orice colț din țară;

3. Fiecare colet include steagul României.

Bineînțeles că eMAG a pregătit și promoții importante la toate categoriile de produse: electronice, electrocasnice, TV, telefoane mobile și tablete, casă și grădină, jucării, petshop, cărți etc.

Declarație oficială:

Vrem să facem în acest weekend, pentru orice comandă, un cadou simbolic și deosebit clienților noștri  – steagul României.  Prin campania Promoții Naționale ne dorim ca tricolorul să ajungă în casele cât mai multor români, pentru că știm cât de important este drapelul în diverse evenimente, de la cele sportive pânaă la cele care marchează sărbători importante pe parcursul unui an”, declară Iulian Stanciu, director general eMAG.

Categorii: retail
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.