Arhiva-Resurse

Vinerea Neagră va poposi și la ClickShop.ro și Azerty.ro. Le luăm pe fiecare în parte și detaliem informațiile oferite până acum:

a. ClickShop.ro

– încep pe 23 noiembrie de la 00.01;

– produsele cu discount sunt din următoarele categorii: Electronice, Foto și Video, Telefoane, Case și Deco, IT&C, Grădină și Bricolaj;

ClickShop este un magazin destul de serios aflându-se în portofoliul Romtelecom.

b. Azerty.ro

– face parte din aceeași companie ca și MarketOnline.ro;

– reducerile ajung de până la 50% din valoarea produsului;

– produsele aflate la ofertă: laptopuri, imprimante, componente PC, televizoare, Monitoare, Electrocasnice, Îngrijire personală.

Nu s-a specificat și ora, doar că pe 23 noiembrie vom vedea toate ofertele. Încerc să aflu ora exactă și revin cu un update.

Categorii: arhiva-resurse
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.