Vodafone

Vodafone România a lansat astăzi pentru toţi clienţii săi serviciile 4G. Acestea vor fi disponibile cu abonamentele Internet Nelimitat Extra şi Internet Nelimitat Profesional + opţiunea Trafic Nelimitat 4G.

Pentru a utiliza serviciile ce promit o viteză de până la 75 Mbps, clienţii vor primi un SIM special „4G Ready”. Desigur, odată cu aceste servicii, Vodafone oferă preţuri speciale şi pentru câteva terminale compatibile cu acestea:

 Modem USB Vodafone K5005 LTE pentru conectivitate PC/Laptop ce este disponibil la un preţ de 0 euro împreună cu abonamentul Internet Nelimitat Profesional, la tariful de 19 euro / lună, încheiat pe o perioadă de 2 ani de zile.

– Vodafone HotSpot R210 LTE ce este disponibil la un preţ de 89 de euro împreună cu abonamentul Internet Nelimitat Profesional încheiat pe o perioadă de 2 ani de zile.

– Tableta Asus Transformer Pad Infinity TF700 KL ce este disponibilă la un preţ de 419 euro împreună cu abonamentul Internet Nelimitat Profesional încheiat pe o perioadă de 2 ani de zile.

Momentan reţeaua 4G este disponibilă doar în 10 oraşe: Arad, Bacău, Braşov, Bucureşti, Cluj, Constanţa, Craiova, Iaşi, Galaţi şi Timişoara. Mai multe informaţii puteţi găsi aici.