Diverse

Koyos.ro pregătește a doua ediție a Black Friday din 2013. În prima campanie derulată pe 22 noiembrie au declarat peste 5000 de comenzi. Discounturile ajung până la 80%.

Portabile – până la 30%;

Televizoare – până la 20%;

Electrocasnice mari și mici – până la 40%;

Produse de baie – până la 80%.

Koyos.ro derulează o tombolă prin care un client primește comanda gratuit. La 00.00 dați un refresh la pagina magazinului online ca să vedeți care le sunt promoțiile. Observ că mai toate magazinele online derulează a doua ediție a Black Friday, dar ceva mai light față de prima ediție de pe 22 noiembrie.

Aș zice că mai degrabă încearcă să scape de ceva stocuri acumulate în urmă cu șapte zile. Totuși, să așteptăm 00.00 spre a vedea ce ne-au pregătit în cele din urmă.

Categorii: retail
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.