Software

Dacă producătorul chinez TCL este responsabil pentru fabricarea, distribuirea şi vânzarea telefoanelor, BlackBerry trebuie să răspundă celor mai solicitante provocări la capitolul software şi servicii de securitate.

Noile smartphone-uri BlackBerry sunt unele dintre cele mai sigure device-uri cu Android la ora actuală, însă compania canadiană crede că un plus de securitate nu strică şi a lansat aplicaţia Privacy Shade. Noua aplicaţie poate reduce luminozitatea ecranului astfel încât vizibilitatea de la distanţă să fie minimă, iar în acelaşi timp poate păstra o porţiune de interes cu luminozitate normală. Aceasta poate lua mai multe forme şi poate fi mutată pe întreaga suprafaţă a ecranului.

Prin Privacy Shade BlackBerry îşi doreşte să ofere utilizatorilor un grad de intimitate mult mai pronunţat. Aplicaţia este disponibilă doar pentru smartphone-urile BlackBerry cu Android (link download).

Sursa: androidheadlines.com

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.