O să spun din start că promoția cu Blackview SHARK 8 la 440 lei se aplică într-o perioadă de timp și pe un număr restrâns de unități. Trebuie să fii cumva noroco să-l prinzi la prețul amintit. Da, la prețul respectiv ar putea fi o alegere inspirată pentru că niciun alt smartphone concurent nu promite mai mult.

Văd că Blackview a făcut rost de un stoc de procesoare MediaTek Helio G99 și spun asta pentru că și tableta despre care am scris în urmă cu câteva minute pe aici folosește același chipset.

Îl găsiți în oferta Aliexpress. Prețul de 93.99 dolari este limitat în perioada 11 – 17 noiembrie pe o limitare de 50 unități / culoare.

Este un smartphone cu display IPS de 6.78 inci și rezoluție FHD+, rată de refresh la 120Hz. Pe partea hardware au ales un procesor MediaTek Helio G99 dezvoltat pe 6nm, 8 GB RAM + 8 GB ce pot fi preluați din spațiul de stocare, integrează 256 GB stocare de tip UFS 2.2 și slot pentru cardurile microSD.

Pe partea de conectivitate menționez că avem un telefon cu 4G și suport pentru două cartele nanoSIM. Camera principală are 64 Megapixeli, iar cea frontală are 13 Megapixeli. Rulează DokeOS 4.0 ce a fost dezvoltat pe Android 13. Sunt o sumedenie de funcții mai mult sau mai puțin utile pe care compania chineză le evidențiază pe partea software, dar și la nivel de cameră foto și video.

Cântărește 198.3 gr, iar în talie atinge 8.35 mm. Asta în contextul în care au pus o baterie de 5000 mAh cu încărcare pe fir la 33W.

Acest articol este susținut de către Blackview. 

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.