Tabletele Android din China încep a avea specificații din ce în ce mai bune, chiar și în categoria entry. Este și cazul lui Blackview Tab 18.

Blackview Tab 18 a ajuns în oferta Aliexpress. Folosiți codul 12OT21 spre a prinde reducerea de preț.

Este o tabletă cu display IPS de 12 inci ce include în pachet și un stylus bluetooth. Rezoluția ecranului este marketată 2.4K, de fapt este un FHD+. Au adus 4 difuzoare și înțeleg că ar fi tunate de către Harman Kardon. Este integrat și ceva software pentru cei dornici să controleze sunetul în profunzime.

🔺Date despre display-ul de 12 inci

Stylus-ul pe lângă faptul că este cu conectivitate bluetooth & magentic, recunoaște și 4096 nivele de presiune.

Pe partea hardware au ales un procesor MediaTek Helio G99 de tip octa-core ce a fost dezvoltat pe 6nm (2 nuclee pe ARM Cortex-A76 la 2.2 GHz și 6 x ARM Cortex-A55 la 2 GHz și Mali-G57 MP2 în poziția de accelerator grafic). Se adaugă 12 GB RAM + 12 GB ce pot fi preluați din spațiul de stocare preinstalat. Dispune de 256 GB stocare și primește carduri microSD de până la 1 TB.

Rulează Android 13 cu interfața DokeOS 4.0 ce printre altele oferă și un PC Mode ajuns acum la versiunea 2.0 (conceput spre a fi activat cu mouse și tastatură când emulează o interfață similară cu Windows-ul).

🔺Informații despre software-ul pus pe Blackview Tab 18

Bateria este de 8800 mAh, iar în pachet veți descoperi și încărcătorul ce alimentează pe fir la 33W. Producătorul afirmă că autonomia este de până la 12 ore în utilizarea de zi zu zi. Camera principală este de 16 Megapixeli, iar cea de selfie-uri are 8 Megapixeli.

Sosește în trei variante de culoare: Glacier Blue, Turquoise Green și Space Grey. Între 11 – 17 noiembrie puteți folosi codul 12OT21 spre a prinde tableta la 173 dolari (reducere de 64%, așa afirmă Blackview).

Mă bucur că am scăpat de procesorul Unisoc, iar MediaTek-ul de mai sus mi se pare că face parte din altă ligă. Nu are cine știe ce mega-performanțe, dar ar trebui ca tableta să funcționeze decent în browsing, YouTube, Netflix, joculețe de prin Play Store (deși la 12 inci nu-i chiar așa ușor de manevrat).

Acest articol este susținut de către Blackview. 

Categorii: tablete

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.