Arhiva-Social Media

Aseară  am participat alături de  Bogdan Petre, Dan Dragomir, Radu Dumitru, Sorin Rusi, Ionuț Paraschiv, Francisc Kurko,  Auraș Mihai, Octavian Dunăre, Claudia Pătrașcu la o masă rotundă unde am discutat despre inițiativele ASUS în social media.

Una dintre ele ar fi competiția Blogwars și detalii au fost oferite de Ionuț Paraschiv. Regulamentul este identic cu cel de anul trecut când ocupanta locului I a acumulat 1400 de dolari, iar locul II – Bogdan Petre a acumualt 800 de dolari.

Se va realiza un proces de selecție al blogurilor ce se vor înscrie. Se urmărește vechimea lor și conținutul. Vor primi o temă de abordat. Se face jurizarea și rămân doar zece, restul devin jurați și votează în etapele următoare. Când se ajunge în finala de doi se va schimba modul de votare. Orice blogger își declara susținerea pentru unul dintre cei calificați în finala.

În imagine îl aveți pe omul care se ocupă direct de organizarea acestui concurs.

Detalii găsiți pe blogwars.ro.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.