Telefoane Mobile

Și alături de acesta va sosi și Android Ice Cream Sandwich sau 4.0. Va fi o lună octombrie de foc cu lansarea lui iPhone 5 ce va avea loc pe 4 octombrie și cea a lui Samsung Nexus Prime la o distanță mai mică de șapte zile. S-ar putea ca denumirea oficială să fie Samsung Galaxy Nexus. Se zvonește că telefonul va fi oarecum similar cu Samsung Galaxy S II HD cu ecran de 4.65 inch și rezoluție HD, procesor dual-core la 1.5 GHz, 1 GB RAM, 16 GB spațiu de stocare.

Octombrie 2011 va fi un moment de cotitură în cursa smartphone-urile și multe întrebări își vor găsi răspunsul. Vedeta incontestabilă este iPhone 5 și 4S, dar pentru cei ce preferă universul Android cu siguranță că Nexus Prime va fi mai interesant, mai ofertant în perspectivă. Vorbim și de două versiuni ale sistemelor de operare mobilă: iOS 5 și Android Ice Cream Sandwich sau 4.0. La ultimul se spune că va fi similar atât pentru tablete cât și pentru telefoane, iar cerințele hardware nu vor fi mai mari decât la Android 2.3 Gingerbread.

Apple va livra milioane de exemplare și nu degeabă au făcut precomandă uriașă, iar Nexus Prime se poate dovedi un punct de referință pentru Android și nu numai.

Invitațiile Samsung au început deja să fie trimise pentru site-urile tech din dot com.

Via ! Gsmarena.com

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.