Telefoane Mobile

Allview ne pregătește un smartphone dual-sim de top. Mai multe detalii vor sosi miercuri. Uite că a fost prezentat un smartphone similar. Să vedem ce aduce BLU VIVO  4.3:

– ecran Super AMOLED Plus de 4.3 inch cu rezoluție 480×800 pixeli;

– procesor MediaTek MT6577 dual-core la 1 GHz, PowerVR SGX531 pe post de accelerator grafic, 1 GB memorie RAM, 4 GB spațiu de stocare și microSD de până la 32 GB;

– Android 4.0 Ice Cream Sandwich;

– 3G cu viteze de până la 7.2 Mbps, Wi-Fi în standardele b/g, bluetooth 3.0, microUSB, jack de 3.5 mm, GPS;

– cameră de 8 Megapixeli care filmează HD, cameră frontală de 1.3 Megapixeli;

– baterie de 1.600 mAh, 120 gr. și 9.3 mm grosime.

Contează mult prețul și experiența pe care o oferă. În SUA și America Latină va fi vândut pentru 249 dolari. Dacă Allview va aduce varianta similară în țara noastră și se transformă în euro va costa în jurul a 1.100  – 1.200 lei. Ar fi best buy pentru ceea ce oferă, cel puțin pe hârtie. Bănuiesc că rulează Android 4.0 destul de bine și mă gândesc la procesorul dual-core, 1 GB memorie RAM.

Sursa: BLUproducts.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.