Smartphone

Producătorul chinez Bluboo se pregăteşte de lansarea celui mai puternic smartphone din portofoliu: Bluboo Xtouch Plus. Prezentarea sa se pare că va avea loc în luna februarie, urmând ca primele unităţi să fie livrate undeva la sfârşitul lunii martie.

Bluboo Xtouch Plus va fi un gigant în lumea telefoanelor inteligente deoarece va dispune de un display de 6 inci cu rezoluţie 2K (2560 x 1440 pixeli), însă nu va dezamăgi nici la capitolul hardware: 4 GB RAM, procesor octa-core (probabil MediaTek Helio X10) şi 64 GB eMMC5 spaţiu de stocare. La capitolul conectivitate terminalul va aduce ca noutate portul USB Type-C, iar autonomia ridicată va fi garantată de o baterie de 5000 mAh.

Bluboo Xtouch Plus

Noul smartphone va avea şi ramă metalică, carcasă din lemn (cel puţin asa pare din imaginea trimisă de Bluboo), senzor foto Sony de 21 megapixeli cu flash dual-LED sau nelipsitul senzor de amprentă. Deşi nu avem un preţ oficial de lansare, se pare că acesta nu va depăşi 270-280 dolari.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.